top of page
Search
  • ΚΩ.Α.Ν. Α.Ε.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Για υποβολή προτάσεων για σύναψη Σύμβασης Μίσθωσης Έργου ειδικότητας Π.Ε. Πολιτικών Μηχανικών.


Η ΚΩ.Α.Ν. Α.Ε. - Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης ανακοινώνει ότι προτίθεται να καταρτίσει Σύμβαση Μίσθωσης Έργου (Σ.Μ.Ε.) με ένα (1) φυσικό πρόσωπο ειδικότητας Π.Ε. Πολιτικού Μηχανικού, στο πλαίσιο υλοποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης που έχει συνάψει με τον Δήμο Νισύρου για την «Διερεύνηση ακτομηχανικών προβλημάτων παραλίας Πάλων».


Υπεύθυνος για τη διανομή της Πρόσκλησης και την παροχή πληροφοριών, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες είναι ο κ Νικόλαος Ξυπολυτάς, στο τηλέφωνο: 2242307530 και στο email: info@koan-ae.gr.


Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν σφραγισμένο Φάκελο Συμμετοχής (ιδιοχείρως ή ταχυδρομικά ή με ταχυμεταφορά) στα Κεντρικά Γραφεία της ΚΩ.Α.Ν. Α.Ε. στην Κω, οδός Εθν. Αντιστάσεως 51, Τ.Κ. 85300, μέχρι την 15/05/2023 και ώρα 15.00, με την επισήμανση «Να μην ανοιχθεί από την ταχυδρομική υπηρεσία ή τη γραμματεία».


Οι Φάκελοι Συμμετοχής θα πρέπει να έχουν την ένδειξη «Για την υπ. αριθ. πρωτ. 33/2023 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με ένα (1) φυσικό πρόσωπο ειδικότητας Π.Ε Πολιτικού Μηχανικού, στο πλαίσιο υλοποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης με ττον Δήμο Νισύρου για την «Διερεύνηση ακτομηχανικών προβλημάτων παραλίας Πάλων».


Φάκελοι που θα υποβληθούν μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, θα αποκλείονται από τη διαδικασία της αξιολόγησης.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΜΕ 33-2023
.pdf
Download PDF • 580KB

18 views0 comments

Recent Posts

See All

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Για υποβολή προτάσεων για σύναψη Σύμβασης Μίσθωσης Έργου ειδικότητας Τουριστικών Σπουδών Η ΚΩ.Α.Ν. Α.Ε. - Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης ανακοινώνει ότι προτίθεται να καταρτίσει Σύμβαση

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Για υποβολή προτάσεων για σύναψη Σύμβασης Μίσθωσης Έργου ειδικότητας Π.Ε. Μηχανολόγου Μηχανικού. Η ΚΩ.Α.Ν. Α.Ε. - Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης ανακοινώνει ότι προτίθεται να καταρτίσει

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Του Έργου: " ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΝΙΣΥΡΟΥ " Προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των προσφορών: Ημερομηνία: 11/07/2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00.

bottom of page