top of page
Search
info206649

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Η ΚΩ.Α.Ν. Α.Ε στο πλαίσιο  

∙ του άρθρου 100 του Ν.3852/2010, μεταξύ του Δήμου Αστυπάλαιας και του Αναπτυξιακού  Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΚΩ.Α.Ν. Α.Ε.» για την «Δημιουργία χώρου στάθμευσης  οχημάτων πλησίον Περιφερειακού Ιατρείου Αστυπάλαιας», 

∙ του άρθρου 100 του Ν.3852/2010, ως ισχύει μεταξύ της Δημοτικής Τουριστικής  Επιχείρησης Νισύρου «ΔΗ.ΤΟΥΡ.Ε.Ν. Α.Ε. Ο.Τ.Α.» και του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής  Αυτοδιοίκησης «ΚΩ.Α.Ν. Α.Ε.» για την «Αποκατάσταση και Αναβάθμιση του κτιρίου Ι των  Ιαματικών Λουτρών Νισύρου» 

∙ και του άρθρου 100 του Ν.3852/2010, ως ισχύει, μεταξύ του Δήμου Νισύρου και του  Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΚΩ.Α.Ν. Α.Ε.» για την «Διοικητική  Υποστήριξη Παροχής Τεχνικών Υπηρεσιών ωρίμανσης έργων στον Δήμο Νισύρου»,

Για τις ανάγκες υλοποίησης των έργων και τη συμπλήρωση της Ομάδας Έργου σύμφωνα με τις  απαιτήσεις του προγράμματος, η ΚΩ.Α.Ν. Α.Ε. προτίθεται να προβεί στην κατάρτιση της  παρακάτω σύμβασης μίσθωσης έργου. 


Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν σφραγισμένο Φάκελο Συμμετοχής (ιδιοχείρως ή  ταχυδρομικά ή με ταχυμεταφορά ή ηλεκτρονικά με e-mail) στα γραφεία της ΚΩ.Α.Ν. Α.Ε. Εθν.  Αντιστάσεως 51, 85300 Κως και στο e-mail tm@koan-ae.gr, μέχρι την Κυριακή 23/06/2024 και  ώρα 17:00, με την επισήμανση «Να μην ανοιχθεί από την ταχυδρομική υπηρεσία ή τη  γραμματεία». Οι Φάκελοι Συμμετοχής θα πρέπει να έχουν την ένδειξη «Πρόσκληση Εκδήλωσης  Ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων σύναψης Σύμβασης Μίσθωσης Έργου (Σ.Μ.Ε.) στο  πλαίσιο υλοποίησης των έργων «Δημιουργία χώρου στάθμευσης οχημάτων πλησίον  Περιφερειακού Ιατρείου Αστυπάλαιας», «Αποκατάσταση και Αναβάθμιση του κτιρίου Ι των  Ιαματικών Λουτρών Νισύρου» και «Διοικητική Υποστήριξη Παροχής Τεχνικών Υπηρεσιών  ωρίμανσης έργων στον Δήμο Νισύρου» και να πρωτοκολληθούν μέχρι την προαναφερόμενη  ημερομηνία και ώρα. Φάκελοι που θα υποβληθούν μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, θα  αποκλείονται από τη διαδικασία της αξιολόγησης.





19 views0 comments

댓글


bottom of page